Tμήμα Οργανωτικού
To επίσημο blog αποκλειστικά για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Η Τ.Ο. ΛΑ.Ο.Σ. Κυψέλης έκοψε την πίτα της


Το αδιαχώρητο έγινε μέσα και έξω από τα γραφεία της Δ.Ε. Κυψέλης το Σάββατο 5/2/2011 όπου έγινε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Τα μέλη και οι φίλοι της τοπικής έδωσαν το παρόν δημιουργώντας μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Στην εκδήλωση μίλησαν ο δημοτικός σύμβουλος του ΛΑ.Ο.Σ. και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτριος Κωνσταντάρας, εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης του κόμματος ο κύριος Μαριόλης Παναγιώτης και ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α΄ Αθήνας Θάνος Πλεύρης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Α΄ Αθηνών κ. Δελλής Κωνσταντίνος και ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε. Πατησίων κ. Πολυμέρης Σταύρος.
Ξεχωριστές ήταν οι παρουσίες της προέδρου του συμβουλίου της 6ης δημοτικής κοινότητας του Δήμου της Αθήνας εκλεγμένη με τον συνδυασμό του κυρίου Καμίνη κυρία Βασιλείου Χριστίνα και της κυρίας Αγγελή – Λυκούδη Δήμητρας εκλεγμένης με τον συνδυασμό του κυρίου Κακλαμάνη, τις οποίες παρουσίασε στο κοινό ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κυψέλης κύριος Σπύρος Παπαδόπουλος.
Ιδιαίτερη στιγμή ήταν η πρόσκληση του κυρίου Κωνσταντάρα προς την κυρία Βασιλείου να κόψουν μαζί την βασιλόπιτα γεγονός που απέσπασε τα χειροκροτήματα των παρεβρισκομένων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ. υπεύθυνος για τις Ν.Ε. και Δ.Ε. της Περιφέρειας Αττικής κύριος Αναγνώστου Κωνσταντίνος.



Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
                           

 Ο Γραμματέας                                         Ο Υπεύθυνος Οργανωτικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου