Tμήμα Οργανωτικού
To επίσημο blog αποκλειστικά για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΩΝ ΤΩΝ Ν.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε. ΛΑΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


«Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος με την πολιτική που ακολούθησαν και είχε σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα να δεθεί σιδηροδέσμια στους δανειστές τους, έχουν χάσει πλέον την καλή, έξωθεν μαρτυρία και κατά συνέπεια, δεν μπορώ πλέον να τους εμπιστευτώ και να συζητήσω ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί τους».

Με αυτή τη φράση ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης απευθύνθηκε στα μέλη των Προεδρείων των Ν.Ε. και Δ.Ε. ΛΑΟΣ Αττικής, τα οποία συμμετείχαν σε ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσε η Γραμματεία Οργανωτικού ΛΑΟΣ.

«Η παρουσία του ΛΑΟΣ στην επόμενη Βουλή, θα είναι εντυπωσιακή και ο ρόλος του σημαντικός», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος αναφέρθηκε διεξοδικά στα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων δύο ετών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα γεγονότα που επέβαλλαν στον ΛΑΟΣ να αποχωρήσει από την κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο.

Από τους πλέον βασικούς λόγους της αποχώρησης του κόμματος, ήταν η απόφαση των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Παπανδρέου, να προχωρήσουν σε περικοπές μισθών και συντάξεων, κάτι που ο ΛΑΟΣ και προσωπικά ο Πρόεδρος του κόμματος, είχαν θέσει ως κόκκινη γραμμή στην πολιτική παρουσία του.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε κατ΄ επανάληψη στην αυστηρή τήρηση των θεσμικών διαδικασιών που ο ίδιος ακολούθησε, αποστέλλοντας στον Πρωθυπουργό και τους άλλους δύο πολιτικούς αρχηγούς, 4 επιστολές και 2 ενημερωτικά σημειώματα, η πρώτη μόλις ένα μήνα μετά τη συγκρότηση της κυβέρνησης Παπαδήμου, στις οποίες επεσήμανε τα λάθη και τις αποκλίσεις από τις βασικές γραμμές και τους στόχους που είχαν τεθεί.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εκτίμησε ότι οι επικείμενες εκλογές θα σημάνουν το τέλος του διπολισμού, επεσήμανε όμως και τους κινδύνους που απορρέουν από την βεβιασμένη προσφυγή στην κάλπη, ενώ ο ελληνικός λαός, βλέπει με τρόμο και αγωνία τα επερχόμενα μέτρα του Ιουνίου, γεγονός το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των κομμάτων της αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου