Tμήμα Οργανωτικού
To επίσημο blog αποκλειστικά για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΛΑ.Ο.Σεισμός στον Ασπρόπυργο

Στις 10 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Δυτικής Αττικής στο κοσμικό ταβερνάκι «Πανουργιάς». Ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωση και πλημμύρισε το μαγαζί δείχνοντας την αγάπη του στον Πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση βγάζοντας πύρινο λόγο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Υπολοίπου Αττικής κ. Καλαποθαράκος Χρήστος, ο βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Ντουκάκης Μανούσος , ο βουλευτής Β’ Αθηνών και εκπρόσωπος τύπου κ. Αϊβαλιώτης Κων/νος, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Μελετίου, ο πρώην Δήμαρχος Βιλλίων και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Μακρυνόρης Κων/νος και πλήθος στελεχών της Κεντρικής Διοίκησης και περιφερειακών οργανώσεων.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με πλακέτες:
· Ο τέως Γραμματέας της Δ.Ε. Νέας Περάμου κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα από τον Βουλευτή Περιφερείας κ. Καλαποθαράκο Χρήστο.

· Ο τέως Γραμματέας της Δ.Ε. Ελευσίνας κ. Παλιοκώστας Χρήστος, ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα από τον υποψ. Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Μακρυνόρη Κων/νο

· Ο κ. Ζαχαρίας Αριστείδης απ’ τα ιδρυτικά μέλη της Δ.Ε Ανω Λιοσίων – Φυλής, που λόγω ασθένειας απουσιάζε, και την τιμητική πλακέτα παρέλαβε από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου το μέλος του Δ.Σ. της Ν.Ε. Δυτικής Αττικής κ. Λιάκος Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου