Tμήμα Οργανωτικού
To επίσημο blog αποκλειστικά για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η Ν.Ε. Φθιώτιδος για την επανάσταση του 1821

Η επανάσταση του 1821 έγινε γιατί ο σκλαβωμένος επί τέσσερις αιώνες Ελληνισμός ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ! Και δεν ξέχασε γιατί αν και δεν είχε οργανωμένο και ελεύθερο κράτος είχε συναίσθηση της συνέχειας τού, έθνους. Που έθνος σημαίνει ίδια καταγωγή , ίδια θρησκεία, ίδια γλώσσα, ίδια ήθη και έθιμα. Γι' αυτό οι Έλληνες ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ και όταν ήλθε η ώρα έκαναν το καθήκον τους!

Δυστυχώς στην Ελλάδα σήμερα κυριαρχεί ένα διεθνιστικό κατεστημένο που έχει θέσει σαν στόχο να γκρεμίσει τα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας χτυπώντας την στο πιο ευαίσθητο σημείο της , στην Εθνική της συνείδηση. Σε πείσμα αυτού του διεθνιστικού και «κοσμοπολίτικου» κατεστημένου που καλυμμένο με το προσωπείο ενός νεφελώδους «προοδευτισμού» προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο, το 1821 οι κοινωνικές τάξεις δεν πολεμούσαν μεταξύ τους αλλά οι Έλληνες ήταν ενωμένοι στον κοινό εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα . Με συνείδηση τής κοινής τους καταγωγής πολέμησαν τον Οθωμανό κατακτητή με μοναδικό σκοπό την Ελευθερία και την δημιουργία ενός Ελεύθερου και κυρίαρχου εθνικού κράτους.

Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την επέτειο της εθνικής επαναστάσεως τού 1821.Όμως οι εθνικές γιορτές και οι παρελάσεις δεν είναι λαϊκά δικαστήρια πολιτικών προσώπων. Στους πολιτικούς που ΞΕΧΑΣΑΝ το έθνος, στους πολιτικούς που ΞΕΧΑΣΑΝ τον λαό, καλό είναι τις μούντζες, τα γιούχα και τα γιαούρτια να τους τα δώσουμε σε λίγο καιρό με την ψήφο μας. Οι ήρωες του 21 μας θέλουν περήφανους Έλληνες και όχι όχλο που δεν υπολογίζει τίποτα. Ιδιαίτερα στην μεγαλύτερη εορτή τής συγχρόνου ιστορίας μας , ένας πρέπει να είναι ο σκοπός μας: Να τιμήσουμε τους ήρωες , να τιμήσουμε αυτούς που ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ και που χάρη στις θυσίες τους είμαστε σήμερα ελεύθεροι και μπορούμε να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον

Ν.Ε. Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου