Tμήμα Οργανωτικού
To επίσημο blog αποκλειστικά για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

O Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης στην Κόρινθο


Το νομό μας επισκέφθηκε το Σάββατο 10/12 ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Αθανάσιος Πλεύρης στα πλαίσια των εξορμήσεων κλιμακίων του κόμματος σε όλους τους νομούς της Επικράτειας, προκειμένου, αφενός, να ενημερώσει τους πολίτες για την ακολουθούμενη πολιτική τακτική εξόδου της χώρας από την βαριά οικονομική ύφεση, που βιώνει καθημερινά ο λαός και για την σταθερή πατριωτική στάση στα εθνικά θέματα και αφετέρου να ακούσει απόψεις και προβλήματα των Ελλήνων από όλη την χώρα.

Toν κ. Πλεύρη υπεδέχθη η Πρόεδρος της Ν.Ε. Κορίνθου του ΛΑ.Ο.Σ. κα. Βασιλική Ζαφείρη, στη συνέχεια έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο της Κορίνθου. Κατόπιν αναχώρησε για την Κοινότητα Σολωμού, όπου συνομίλησε με πολίτες παρουσία του Προέδρου του τοπικού συμβουλίου κ. Καραβοκύρη Αναστάσιου και δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με την οικονομική κρίση και προβλήματα του νομού. Τελευταίος προορισμός ήταν ο Δήμος Νεμέας, όπου ο βουλευτής συναντήθηκε με οινοπαραγωγούς, οι οποίοι του εξέθεσαν τις θέσεις τους σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου και τις εξαγωγές.

Η επίσκεψη του κ. Πλεύρη κατέδειξε με τον εμφανέστερο τρόπο την διαρκή άνοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού σε όλη την χώρα. Ο Ελληνικός λαός όλο και περισσότερο συνταυτίζεται και συμμετέχει ενεργά με τις πολιτικές προτάσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για την σωτηρία της Ελλάδος και την έξοδο από την κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου