Tμήμα Οργανωτικού
To επίσημο blog αποκλειστικά για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ανθρώπινη εκστρατεία του ΛΑ.Ο.Σ. Νέας Σμύρνης




Μπήκαμε στη τελική ευθεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πολύς κόσμος φέτος δε θα νιώσει το πραγματικό νόημα των εορτών, καθώς οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας είναι πρωτόγνωρες και στερούν τη δυνατότητα σε κάποιους ανθρώπους να χαρούν τις μέρες αυτές. Κάθε σπίτι πλήττεται όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο ενώ όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας λόγω οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν έντονο βιοποριστικό πρόβλημα.
Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά…
Η αλληλεγγύη μεταξύ των Ελλήνων είναι το «κλειδί» για την επιβίωση μας την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, γι’ αυτό και εμείς ως Μέλη της Δημοτικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Νέας Σμύρνης αποφασίσαμε ό,τι μπορεί ο καθένας από εμάς να το μαζέψουμε και να το δώσουμε σε ανθρώπους και ιδρύματα, όπως ο Άγιος Πολύκαρπος με τα 20 φιλοξενούμενα παιδιά του, που ιδίως αυτές τις άγιες μέρες έχουν την ανάγκη μιας ζεστής αγκαλιάς.
   Ας δούμε, λοιπόν, την περίοδο των εορτών σαν μια καλή ευκαιρία για να συνεισφέρουμε από το υστέρημά μας σ' αυτές τις κοινωνικές ομάδες που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Η συμμετοχή σας σε όλη την προσπάθεια – και στην παράδοση των ειδών  που θα μαζευτούν – είναι πραγματική ανάσα ζωής για όλους εμάς και για να την δηλώσετε, παρακαλώ, επικοινωνήστε sστα τηλ. 6945032202 2109330211.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου